Zomercheck met Vakantie Doe-boek

27-05-2021 19:31
Zomercheck met Vakantie Doe-boek-2021-05-27 19:31:26

Wilt u ook met een gerust gevoel op weg naar uw vakantiebestemming? Maak dan een afspraak voor een zomercheck en profiteer van korting op accessoires!

 

Veilig op vankantie met de Citroën Zomercheck

In de periode van 1 juni t/m 31 augustus 2021 kunt u voor slechts € 19,95 uw auto laten controleren. Tijdens deze zomercheck controleren wij o.a. de accu, ruitenwissers, vloeistoffen, remmen, verlichting en airconditioning.

Bel ons 073 503 17 86 of plan uw afspraak online, dan kunt u met een gerust gevoel op weg naar uw favoriete vakantiebestemming!

 

Bent u in het bezit van de MyCitroën Card, dan is deze tussentijdse zomercheck gratis.

 

Gratis Citroën Vakantie Doe-boek.

Na de Zomercheck krijgt u ook nog het Citroën Vakantie Doe-boek* mee.

* zolang de voorraad strekt.

 

Korting op vitale onderdelen

Mocht uit de check naar voren komen dat bepaalde onderdelen versleten zijn en vervangen moeten worden, dan bieden wij u tijdelijk 10% korting op de volgende onderdelen: Remschijven, Ruitenwisserbladen en Distributiesets met waterpomp.

 

Korting op Citroën accessoires

Wilt u deze zomerperiode gemakkelijk extra bagage en/of fietsen mee te kunnen nemen op reis? Onze medewerkers informeren u graag over mogelijkheden en beschikbaarheid van de accessoires voor uw auto.

Wij bieden de volgende accessoires met 15% korting** aan: (dak)-fietsendragers, dakdragers én dakkoffers. Dat is toch mooi meegenomen.

 

** Deze aanbieding is geldig t/m 31 augustus a.s.