Hemelvaartsdag gesloten

08-05-2021 21:07
Hemelvaartsdag gesloten-2021-05-08 21:07:11

Aanstaande donderdag zijn wij gesloten. Op vrijdag 14 mei & 15 mei is onze showroom open op afspraak. Lees verder...

Gewijzigde openingtijden.

 

Hemelvaartsdag zijn wij gesloten en op 14 mei en 15 mei zijn onze openingstijden gewijzigd. 

 

Showroom open op afspraak

Op vrijdag 14 mei en zaterdag 15 mei is onze showroom geopend, echter alleen op afspraak. Heeft u een interessante occasions gezien? Bel ons dan snel voor een afspraak om de auto te komen bekijken, of voor het maken van een proefrit. 

Overweegt u de aanschaf van een nieuwe Citroën personenauto of bedrijfswagen, ook dan kunt u bij ons terecht voor een eerlijk en vrijblijvend advies.  

 

Werkplaats gesloten.

Onze werkplaats is op vrijdag 14 mei en zaterdag 15 mei aanstaande gesloten. Mocht u een afspraak willen plannen voor APK, onderhoud of een reparatie aan uw auto of bestelwagen dan kunt u dat ook eenvoudig doen via: Afspraak maken

 

Pech onderweg of schade?

In geval van nood zijn wij bereikbaar via ons noodnummer of stuur een chatbericht via onze Autobedrijf van Empel app.

Heeft u een pechhulpverzekering dan kunt u ook rechtstreeks contact opnemen. De telefoonnummers van de diverse hulpdiensten staan vermeld op de Pechhulp pagina.

Kunt u niet meer verder rijden door een schade dan kunt u het alarmnummer op uw groene kaart bellen om de auto te laten wegslepen. Geen schadeformulier bij de hand? Geen probleem, via de link in onze app hebt u de mogelijkheid om de schade online te melden.

 

Maandag 17 mei staan wij weer voor u klaar.