Motorreiniging

 

Repareer en voorkom motorproblemen met een Carbon Cleaning motorreiniging

Een vuile motor als gevolg van koolstofafzettingen is de nieuwe bedreiging van voertuigprestaties.  Bij gebruik van uw auto zorgt oxidatie voor koolstofaanslag in motor en uitlaat. Motoren raken vervuild door stadsverkeer met veel optrekken en afremmen, snelheidsbeperkingen, kwaliteit van de brandstof, nieuwe strengere milieueisen en het nieuwe rijden om brandstof te besparen. Aangezien er veel korte afstanden worden gereden, wordt de motor vaak ook niet warm genoeg.

Problemen als verzadigde roetfilters en hoog brandstofverbruik

De symptomen van motorvervuiling manifesteren zich in de vorm van verzadigde roetfilters, EGR kleppen die verstoppen, vervuilen van turbochargers, hoog olie verbruik, hoog brandstofverbruik en luchtinlaat kanalen met inlaatkleppen die verstoppen. In het verleden was het mogelijk voor de chauffeurs om hun motoren te reinigen door normaal gebruik. Hoge snelheden en hoge temperaturen die zelfreinigende motoren mogelijk maakte. Echter, dit kan niet meer gezien de huidige verkeer situaties en het nieuwe rijden.

Motor reinigen

Met onze Carbon Cleaning machine kunnen wij uw motor reinigen, in een half uur, terwijl u wacht. Dus maak snel een afspraak en ervaar zelf de voordelen.

De voordelen van Carbon Cleaning motorreiniging

  • Verwijdert koolstof uit uw diesel of benzinemotor
  • Brengt originele motorvermogen en brandstofverbruik terug
  • Voorkomt storingen en dure reparaties aan motoronderdelen (EGR-klep, Roetfilter, bougies, kleppen, injectoren, enz.)
  • Vermindert uitstoot van (verkeerde) uitlaatgassen
  • Vergemakkelijkt roetmeting en 4 gas meting

Wat kost het inwendig reinigen van de motor?

Personen- en bedrijfauto’s met cylinder inhoud tot 4,5 liter – € 85. Overige motoren op aanvraag.

Met een Carbon Cleaning motorreiniging krijgt de motor de behandeling die hij nodig heeft om weer als nieuw te functioneren. In slechts 30 minuten!

 

Motorreinigen
carbon cleaning review