Werkplaats

 

Ons familiebedrijf is in Berlicum en omgeving al sinds 1983 actief als Citroën Erkend Reparateur. Naast onderhoud en reparaties van Citroën personen- en bedrijfswagens zijn wij ook gespecialiseerd in onderhoud en reparaties aan auto´s van het merk Peugeot. De techniek van Citroën en Peugeot (PSA) is identiek. Het zijn dus dezelfde auto´s maar in een ander jasje.

Uiteraard voeren wij ook met de grootste zorg onderhoud en reparaties uit aan auto’s van andere merken. 

We maken gebruik van de meest moderne apparatuur en daarnaast zijn al onze monteurs en medewerkers deskundige professionals. Door middel van diverse cursussen blijven zij steevast op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Klaar terwijl u wacht of vervangend vervoer

Enkele jaren geleden is onze werkplaats geheel vernieuwd en voldoet volledig aan de laatste eisen. Door voldoende werkplekken zijn wij ook in staat Snel-service te bieden. Dus ook zonder afspraak kunt u bij ons terecht. Ons team van monteurs staat klaar om alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw (lease) auto naar uw tevredenheid uit te voeren. Ook als uw auto nog Citroën fabrieksgarantie heeft kunnen wij de eventueel noodzakelijke reparaties verrichten. Wilt u wachten tijdens een onderhoudsbeurt of reparatie, dan kunt u gebruik maken van onze comfortabele wachtruimte waar de koffie klaar staat en u gebruik kunt maken van Wi-Fi.

Bedrijfswagens en campers

Onze werkplaats is o.a. uitgerust met 9 hefbruggen met een capaciteit tot maar liefst 5000 kg hefvermogen. Met deze zwaar uitgevoerde hefbruggen kunnen wij ook APK keuringen, onderhoud en reparaties uit te voeren aan verhoogde en verlengde bedrijfswagens en campers van diverse merken en uitvoeringen. 

Wilt u uw auto ook toevertrouwen aan de deskundige professionals van Autobedrijf van Empel? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak in onze werkplaats.

Euro Repar Car Service Van Empel 

Sinds 2014 zijn wij ook aangesloten bij de universele garage formule Eurorepar Car Service. Via het Eurorepar Car Service netwerk hebben wij toegang tot het uitgebreide assortiment aan onderdelen, en technische informatie van alle merken en modellen auto’s.

Is uw auto toe aan service, onderhoud, APK of reparatie? Bij Eurorepar Car Service Van Empel doen wij met plezier al het onderhoud dat volgens de voorschriften van de fabrikant aan uw auto moet worden uitgevoerd. Bij elke onderhoudsbeurt verversen we de motorolie, vervangen we de benodigde filters en informeren we u wanneer er andere werkzaamheden nodig zijn.

Er zijn Eurorepar-onderdelen voor bijna alle in Nederland rijdende auto's. Voor Eurorepar-onderdelen geldt twee jaar garantie op de onderdelen en montage.

Autobedrijf van Empel, receptioniste en serviceadviseur.jpg